psiholog Bucuresti Carmen POPA +40 723 572 222 home page:
CV profesional | Psiholog Bucuresti

CV profesional


Obtinerea unui interviu a devenit destul de dificila pe piata concurentiala de astazi, cand te afli printre alti 200 -400 aplicanti pentru acelasi post.

intrebarea e cum anume te poti diferentia de concurentii tai ?

CV-ul este imaginea ta pe piata. Primul contact al potentialului angajator cu tine este prin CV-ul tau. Parcurgand CV-ul tau, atentia recruterului sau a angajatorului trebuie sa fie captata, astfel incat sa fie selectat si pus deoparte.

Cercetarile arata ca un CV bine intocmit iti mareste sansele de a fi chemat la interviu cu 50%, astfel incat un CV profesional este mai degraba un ‘must have’.

 

CV Doctor este conceput a fi o analiza si o reteta pentru CV-ul tau. In urma analizei vei primi instructiuni personalizate pentru un redesign profesional.

De asemeni, poti apela la CV Doctor in momentul in care vrei sa-ti personalizezi CV-ul pentru o candidatura aparte, venind astfel in intampinarea nevoilor unui angajator anume.

Cum anume ?

Trimite CV-ul in format .doc la adresa optimizare CV, CV profesional

CV-ul tau va fi returnat pe email, impreuna cu un raspuns personalizat in 24 – 48 ore. Raspunsul va contine informatii pas cu pas si ghidare pentru a-ti optimiza CV-ul si a-l construi la standarde profesionale (design, structura, continut)

Cost investitie: 50 lei/CV

 

Fa diferenta!

Fa o programare la CV Doctor astazi si creste-ti sansele de a fi chemat la interviu.

 

cv profesional, optimizare cv, cariera, job

 

Carmen POPA psiholog Bucuresti +40 723 57 22 22 home page: