psiholog Bucuresti Carmen POPA +40 723 572 222 home page:
oferta servicii psihologice psiholog Bucuresti Carmen POPA

Oferta servicii psihologice


Tarife servicii psihologice:

-       sedinta individuala : 80* lei.       Durata sedinta terapie individuala:  60 min

-       sedinta cuplu/familie : 115* lei.  Durata sedinta terapie de cuplu/familie : 75 min

-       pentru grupuri de dezvoltare personala/ateliere, tariful va fi specificat in sectiunile aferente

 

*Reducere servicii psihologice:

 servicii psihologice

…precum rotitele din imagine, mecanismele inconstientului functioneaza de fiecare data bine - din fericire, altfel ne-am comporta perfect… haotic. Singura problema este ca o parte din programele pe care acestea le executa sunt depasite – ceea ce odata pentru noi au insemnat strategii adaptative (fiind cea mai buna optiune accesibila pentru noi, la acel moment), acum nu mai corespund nevoilor si capacitatilor noastre prezente. Noi rulam in mod automat (a se citi ‘inconstient’) anumite ‘subrutine’ (pentru pasionatii de informatica) – precum reactii comportamentale, strategii decizionale, alegeri inconstiente – pe care,  uneori, nu ni le putem justifica nici noi (‘nu stiu, asa mi-a venit sa fac’) sau care sunt chiar opuse nevoilor si dorintelor noastre din prezent, producandu-se anumite scurtcircuite de natura psihica numite, in termeni psihologici, conflicte interioare.

Vestea buna este ca impreuna, in demersul terapeutic,  putem incepe sa avem acces la codul-sursa al acestor programe si sa il rescriem, conform cu identitatea Dvs din prezent sau cu cel care doriti sa deveniti, scopul fiind aceasta aliniere interioara sau congruenta, intre ceea ce spuneti si faceti, intre ceea ce ganditi si ceea ce simtiti.

La executarea noului Dvs cod interior in viata de zi cu zi, se vor petrece lucruri magice, pentru ca tot potentialul Dvs blocat intr-un conflict interior, deblocat acum, va umple viata (“cu incredere in sine si energie ce-mi hraneste insasi existenta”, cum imi spunea, transfigurata, o clienta), redandu-va o parte din puterea si controlul pe care le-ati cedat mecanismelor inconstiente depasite, efectul de baza fiind cel al refacerii, restabilirii imaginii si stimei de sine, acolo unde ele au fost ‘stirbite’ de ‘non-manifestarea potentialului’ personal. Acesta este si efectul unei terapii bune: transfomarea profunda a persoanei.

A apela la ajutorul unui terapeut, este un moment delicat. Unele persoane il pot resimti, intr-o anumita masura, ca ‘esec’ personal, ca ‘slabiciune’ sau ‘vulnerabilitate’, insa orice om are nevoie de ajutor la un moment dat si, odata ce ati constientizat necesitatea unei schimbari interioare,  deja ati facut un prim si important pas catre aceasta.

Psihicul nimanui nu este infailibil. Orice psihic reactioneaza la factori stresori, la evenimente sau situatii traumatice.

Luati-va timpul necesar sa va ascultati si sa intelegeti care este nevoia Dvs din prezent, nevoie ce se cere implinita.

In masura in care considerati oportun ajutorul meu, va voi insoti sustinandu-va atat cognitiv cat, si mai ales, afectiv, in calatoria Dvs interioara catre darurile dinauntrul vostru, catre cel care, intuitiv, stiti ca puteti fi.

Va invit sa vizitati si pagina dedicata psihoterapiei si demersului terapeutic.

 Oamenii se plang de lumea in care traiesc,
insa fiecare om si-a construit propria metafora in care traieste.
Alegeti metafora in care doriti sa traiti impliniti.

servicii psihologice

 

Grupe de Dezvoltare personala pentru copii si adolescenti;
Workshop-uri tematice;
Grup de NLP

Articole tematice

 

Carmen POPA psiholog Bucuresti +40 723 57 22 22 home page: